NL
DE

Tickets & Prijzen

The Portal Action House is een concept voor tieners en jongvolwassenen. De minimale leeftijd is dan ook tien jaar. Kinderen die bijna 10 jaar oud worden (binnen een termijn van 3 maanden) mogen ook toetreden tot The Portal Action House. 

Entreeprijs (10+)                                                                   € 12,50
Avondprijs (woensdag t/m zaterdag van 19.00 – 22.00 uur)  €   7,50


Zou je wel elke dag naar The Portal Action House Sevenum willen? Begrijpelijk! Daarom hebben wij ook een jaarabonnement voor de echte durfals!

Jaarabonnement (10+)                                                           € 45,00


Praktisch! Ouders/begeleiders die geen entreeprijs betalen kunnen in de loungehoek wachten of via het balkon een kijkje nemen in The Portal waar de sportievelingen bezig zijn.  

Tarieven voor verblijfsgasten van De Schatberg
(Persoonlijke korting op vertoon van jouw parkpas)

Entreeprijs (10+)                                                                   € 10,00
Avondprijs (woensdag t/m zaterdag van 19.00 – 22.00 uur)  €   7,50
Jaarabonnement (10+) € 39,50


Belangrijk!
Het gebruik van de activiteiten bij The Portal Action House Sevenum brengen risico’s met zich mee die simpelweg niet kunnen worden uitgesloten zonder afbreuk te doen aan de activiteiten. Voor iedereen geldt dat er, vóór aanvang van het deelnemen aan de activiteiten, een veiligheidsdocument ingevuld dient te worden. Download hier het veiligheidsformulier en vul het vast in. Mocht het voor het bezoek niet lukken om dit in te vullen krijgt je het formulier automatisch bij de kassa aangeboden. Zonder een ingevuld formulier krijg je geen toegang tot The Portal Action House Sevenum.