NL
DE
Bekijk alle attracties >
The Portal Action House

Over the Portal

The Portal is speciaal ontwikkeld voor tieners en jongvolwassenen. Bij het Family Entertainment Center Sevenum kregen ze het idee om de gamewereld te laten samensmelten met de echte wereld.

In The Portal Action House moet je erg geconcentreerd en alert bezig zijn. Je wilt steeds een hoger niveau halen, sneller zijn, je zoekt naar de beste oplossingen en jouw creatieve kant wordt daardoor aangesproken. Je kunt volledig opgaan in het spel met door middel van jouw trucs en tricks te laten zien in de verschillende levels die bestaan uit een freerunbaan, trampolines en een pumptrackbaan.

Bij The Portal Action House ben je super sportief en sociaal bezig, want je zult heus weleens een beetje hulp nodig hebben. Het ideale uitje voor iedere sportieve durfal!

Het verhaal

Je bevindt je in het huis van de familie Johnson, maar er is iets raars aan de hand. Het huis ziet er al jaren verlaten uit. De slaapkamers van de kinderen vertellen jou dat ze erg van gamen hielden.

Wat blijkt? Amy, Max en Landon hadden contact met Prinses Reya uit de virtuele wereld. Ze is in gevaar! Toen Amy, Max en Landon haar wilden helpen zijn ze zelf aangevallen door de E’s (Evils) uit het bitversum. Naast Prinses Reya hebben ze nu ook de Johnson kinderen gekidnapt en langzaam verandert hun huis in pixels. Maar jij kunt ze redden!

De E’s bestaan uit Browzer, Monsteroid en Shredbull. Elk van deze E’s heeft zijn eigen sterktes en zwaktes en het is aan jou om ze te verslaan. Stap in de Portal en betreed hun wereld. In de drie levels heb jij de kans om jouw trucs op de freerunningbaan, de trampolines en de pumptrack te laten zien en zo de E’s te verslaan.